Bij Balliu is het enorm belangrijk om de noden van onze klanten te begrijpen. Dat begrip zorgt dat we lasermachines kunnen ontwerpen die perfect in uw bedrijf passen. Vaak zijn de standaard snij-, las-, of cladding machines niet de oplossing voor uw bedrijfssituatie.

 

Een specifiek productieproces vereist vaak dat de lasermachine is aangepast aan de specifieke noden van dit proces. Daarom is de meerderheid van de machines bij Balliu op maat gemaakt en aangepast aan de unieke noden van de klant.

Wat voor lasermachine op maat heeft u nodig?

Een lasermachine op maat ontwerpen omvat een breed domein aan mogelijkheden. Vaak willen klanten dat hun machine is aangepast aan het specifieke basismateriaal dat ze gebruiken (plaatmateriaal, buizen…). Balliu ontwerpt gecombineerde machines, machines voor ablatie, machines met robotica en geautomatiseerde eigenschappen, machines voor grote of speciale materialen of wij integreren machines in bestaande projecten, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wat uw project ook nodig heeft, Balliu voorziet het: You name it. We create it.

Onze laserprojecten

Ontdek hier enkele van onze laserprojecten, klik door om meer laserprojecten te bekijken of neem contact op met ons voor uw laserproject op maat.

Balliu laser snijden lassen ablatie maatwerk automatisatie lasermachines jobs

Balliu machine tool corporation

BTW

BE 0447 191 774

Bank Details

KBC Swift KREDBEBB

IBAN BE 91 733-0204328-76

Belfius Swift GKCCBEBB

IBAN BE 55 552-3281700-44