Balliu biedt een waaier aan oplossingen om de materiaalstroom van en naar uw laser machine te verbeteren. Door deze aan- en afvoer verder te automatiseren zal de verplaatsing van materialen en onderdelen tussen verschillende afdelingen vlotter verlopen.

Deze geautomatiseerde oplossingen zorgen ervoor dat de productiviteit van de lasermachine verhoogt. Balliu biedt geautomatiseerde oplossingen aan die variëren van een eenvoudigere handeling tot een volledig automatisch werkende machine.

Flow naar de machine:
  • Plaatmateriaal
  • Buizen
  • 3D-materiaal
Flow weg van de machine:
  • Afgewerkte stukken
  • Snijafval

Mogelijkheden voor optimalisatie van de materiaalstroom

 

Balliu heeft reeds verschillende projecten uitgevoerd om de materiaalstroom naar lasermachines te verbeteren. Zo ontwierp Balliu diverse palletwisselaars, lineaire en roterende laders en ontladers om de materiaalstroom van plaatmateriaal naar de machine verder te automatiseren. Ook het automatisch verwijderen van grote stukken snijafval voor het ontladen optimaliseert de materiaalstroom naar de lasermachine en behoort tot de mogelijkheden die Balliu te bieden heeft. Daarnaast kunnen ook laadsystemen, sorteersystemen en automatische lengtemeting van buizen aan de lasermachine worden toegevoegd, net zoals het gebruik van robotarmen. Al deze oplossingen op maat automatiseren de materiaalstroom en optimaliseren zo uw specifieke lasermachine op maat.

Onze laserprojecten

Ontdek hier enkele van onze laserprojecten, klik door om meer laserprojecten te bekijken of neem contact op met ons voor uw laserproject op maat.

Balliu laser snijden lassen ablatie maatwerk automatisatie lasermachines jobs

Balliu machine tool corporation

BTW

BE 0447 191 774

Bank Details

KBC Swift KREDBEBB

IBAN BE 91 733-0204328-76

Belfius Swift GKCCBEBB

IBAN BE 55 552-3281700-44