Wij maken laserlasmachines die metalen delen aan elkaar lassen door lokaal warmte toe te voegen. Het lassen gebeurt aan een hoge snelheid waarbij er geen vervorming van het materiaal plaatsvindt.

Wat is laserlassen?

Laserlassen is een lastechniek die materialen met elkaar versmelt door ze op te warmen met een lichtbundel. Een laserstraal zorgt voor een plaatselijk sterke opwarming waardoor metalen en niet-geleidende materialen aan elkaar gelast kunnen worden. Laserlassen wordt vaak gebruikt voor processen met hoge productievolumes, zoals in de automobiel- en de medische industrie, maar ook voor de productie van buizen is laserlassen een geschikte techniek.

Verschillende laseropties voor uw laserlasmachine

De lasinspectie gebeurt geautomatiseerd en ook het toevoegen van vulmaterialen kan geautomatiseerd worden. Aanpasbare bevestigingen klemmen de stukken tijdens het lassen aan elkaar en de laserlas zorgt voor een fijne oppervlakteafwerking. Verschillende lastechnieken zijn mogelijk, waaronder fiberlassen, lassen met CO2 en lassen met diodelasers. Het is ook mogelijk om lastechnieken te combineren, waarbij lasersnijtechnieken eveneens samengevoegd kunnen worden met laserlastechnieken. Ook laserlassen gecombineerd met klassiek MIG/MAG lassen behoort tot de mogelijkheden. Wij ontwikkelen de laserlasmachine aangepast aan de specifieke noden van uw bedrijf.

Lassen Welding Laserlassen Laserwelding Balliu Laserlasmachine

Onze laserlasprojecten

Ontdek hier enkele van onze laserlasprojecten, klik door om meer laserprojecten te bekijken of neem contact op met ons voor uw laserproject op maat.

Balliu laser snijden lassen ablatie maatwerk automatisatie lasermachines jobs

Balliu machine tool corporation

BTW

BE 0447 191 774

Bank Details

KBC Swift KREDBEBB

IBAN BE 91 733-0204328-76

Belfius Swift GKCCBEBB

IBAN BE 55 552-3281700-44