Balliu is een gevestigde naam op het gebied van lasertechniek met een wereldwijde verkoop en hoogstaande after sales service. Onze meer dan 30 jarige ervaring in lasertechniek resulteert in een uitzonderlijke expertise in laserprojecten op maat. Of het nu gaat om laser snijden, laser lassen, laser marking of laser cladding. U vraagt het, wij voorzien het.
 

Onze waarden

Blauw Flexibiliteit Flexibility Adaptation Maatwerk Bespoke Customization Balliu | Balliu
Flexibiliteit

Wij stellen onze diensten ter beschikking aan uw specifieke noden. Wij durven verder kijken dan de standaardoplossingen en gaan steeds op zoek naar de beste lasertechniek voor uw bedrijf.

Blauw Innovatie Innovation Vernieuwing Engineering Automatisatie Automation Industrie 4.0 Industry 4.0 Internet of Things IoT Balliu | Balliu
Innovatie

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, want stilstaan is achteruitgaan. Onze R&D afdeling vernieuwt op gebied van lasertechniek, automatisatie, data-inzichten en IoT. Onze klanten kunnen profiteren van Industrie 4.0 zodat ze steeds real-time data hebben over hun lasermachine.

Blauw European quality In house Belgium BelgieМ€ Balliu | Balliu
Europese kwaliteit

Elke stap in de creatie van uw laserproject op maat gebeurt in-house, bij Balliu in Lokeren. Wij voorzien in het ontwerp van de machine, de installatie en de after sales service bij uw bedrijf. We werken samen met Europese leveranciers die materialen van de hoogste kwaliteit leveren.

Blauw Robuust Robust Made to last Betrouwbaar Reliability Levensduur Balliu | Balliu
Robuustheid

Onze machines worden ontworpen om blijvend te kunnen meegaan. Wij ontwerpen lasermachines die uw productie naar een hoger niveau tillen waarbij betrouwbaarheid en stabiliteit onmisbaar zijn.

Blauw Service Opvolging Follow up Nazorg Balliu | Balliu
Dienstverlening

De klant staat steeds centraal, vanaf het eerste ontwerpproces tot de volledige professionele en persoonlijke dienstverlening en after sales service.

Waarom voor ons
kiezen?

  • Machines aangepast aan uw noden
  • Integratie van lasers in uw project
  • Intelligente oplossingen voor een hogere productiviteit
  • Automatisatie en robotica
  • Een luisterend oor voor al uw persoonlijke wensen
  • Innovatieve R&D afdeling
  • Deel van de Ogepar groep hoofdzakelijk werkzaam in de metaal- en machineproductie industrie

Innovatieve lasertechniek oplossingen

Met deze waarden in de achterzak blijft Balliu wereldwijd groeien. Met behulp van innovatieve oplossingen willen wij onze klanten nog betere producten aanbieden zodat aan elke specifieke behoefte gehoor kan worden gegeven. Vooral op gebied van speciale, gepersonaliseerde lasermachines op maat onderscheidt Balliu zich en streven wij naar een leiderspositie op de markt. Wij willen een klantgerichte en creatieve oplossing bieden voor al uw lasertoepassingen en dat van “concept” tot “succesvol” eindproduct.

Balliu laser snijden lassen ablatie maatwerk automatisatie lasermachines jobs

Balliu machine tool corporation

BTW

BE 0447 191 774

Bank Details

KBC Swift KREDBEBB

IBAN BE 91 733-0204328-76

Belfius Swift GKCCBEBB

IBAN BE 55 552-3281700-44