Een laser cladding machine van Balliu herstelt en beschermt materialen zonder deze te vervormen of poreus te maken. Harde en corrosie-resistente lagen worden aangebracht met een 2D, 3D of cilindrische bekleding.

2D, 3D of cilindrische bekleding tot zelfs 3D printing

Bij het bekledingsproces verplaatst een laserstraal zich over het werkmateriaal en smelt een mengsel van poeder in de straal, die dan een harde laag op het onderdeel aanbrengt. Deze techniek kan zowel voor nieuwe producten worden gebruikt als om defecte producten te herstellen. Ook een combinatie van laser cladding en laser lassen is mogelijk. Wij ontwikkelen de lasermachine aangepast aan de specifieke noden van uw bedrijf. Deze techniek en machines kunnen ook gebruikt worden als 3D printer om bepaalde specifieke stukken te creëren.

Verschillende laseropties voor uw laser cladding machine

Het vermogen van de laser is belangrijk bij het kiezen van een laser cladding machine. Een laser moet een voldoende geconcentreerd vermogen genereren om het cladding poeder op het metalen oppervlak te smelten. Hoe hoger het vermogen, hoe sneller de productie. Bij Balliu bestaat de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende lasers, waaronder een diode laser of een CO2 laser.

Cladding Lasercladding Balliu Laser cladding machine

Onze laser cladding projecten

Ontdek hier enkele van onze laser cladding projecten, klik door om meer laserprojecten te bekijken of neem contact op met ons voor uw laserproject op maat.

Balliu laser snijden lassen ablatie maatwerk automatisatie lasermachines jobs

Balliu machine tool corporation

BTW

BE 0447 191 774

Bank Details

KBC Swift KREDBEBB

IBAN BE 91 733-0204328-76

Belfius Swift GKCCBEBB

IBAN BE 55 552-3281700-44