Balliu ontwikkelt en fabriceert industriële lasermachines en laserprojecten voor allerlei applicaties, vanaf het bedenken van een ontwerp tot het creëren van het afgewerkte product. Balliu verzorgt het totaalpakket.

 

We starten al met de eerste ontwerpen tijdens de offertefase en gaan dan verder met het volledig 3D ontwerp en het elektrisch ontwerp. Daarna volgt de productie, de assemblage en de elektrische opbouw van de machine. Eens de machine volledig is opgebouwd in onze hal volgt de programmatie en het testen tot de machine volledig operationeel is en kan afgenomen worden in het bijzijn van de klant. Finaal wordt de installatie, de training en de service na verkoop ook nog volledig verzorgd door onze service dienst. 

 

Alles gebeurt in-house, bij Balliu in Lokeren. Wij creëren alleenstaande systemen of complete kant-en-klare productielijnen. Daarnaast kan u rekenen op een hoogstaande after sale service waarbij onze experten ervoor zorgen dat uw nieuw laserproject geen geheimen meer voor u kent.

Een greep uit onze projecten

Overtuigd? Neem contact op met ons voor uw laserproject op maat.
Balliu laser snijden lassen ablatie maatwerk automatisatie lasermachines jobs

Balliu machine tool corporation

BTW

BE 0447 191 774

Bank Details

KBC Swift KREDBEBB

IBAN BE 91 733-0204328-76

Belfius Swift GKCCBEBB

IBAN BE 55 552-3281700-44